15 mei wandeling Veerse Meer

15 mei wandeling Veerse Meer

15 mei wandeling Veerse Meer

Op 15 mei gaan we net als in 2018 weer een wandeling maken langs het Veerse Meer in Zeeland. Deze wandeling combineert bos en water en is behalve voor jullie Norfolks ook super leuk voor het hele gezin. Jullie worden om 11.15 uur met een kop koffie en Zeeuwse bolus opgewacht bij parkeerplaats de Grote Piet, Muidenweg in Wolphaartsdijk.

Rond 11.30 uur beginnen we met de wandeling. Deze duurt ongeveer een uur en gaat door het bos en langs het mooi frisse zilte water van het Veerse Meer. Een fantastische plek voor iedereen. De honden en ook de baasjes kunnen er heerlijk in het water plonzen. Dus ik zou zeggen zwembroeken en bikini’s mee. Maar neem ook laarzen mee. Wanneer het voor de 15e mei langdurig slecht weer geweest mocht zijn, kan vooral het bos erg drassig zijn en dan is een paar laarzen geen overbodige luxe. Ook een handdoek en water voor jullie hond niet vergeten. Na de wandeling kan er een eenvoudige lunch gebruikt worden. Details hierover volgen nog dus houd de website of onze Facebook pagina in de gaten.

Misschien is het een leuk idee om de wandeling in te pakken in een gezellig weekendje Zeeland. Op de website https://www.vvvzeeland.nl/overnachten zijn allerlei mogelijkheden te vinden.

Wij verheugen ons er enorm op!

Milly Blikslager en Corien Oostinga

Aanmelden voor 8 mei bij:
Corien Oostinga corien@oostinga.nl
tel: 06 52326131