Het bestuur

Voorzitter

Annemarie Roos
06-51556126
voorzitter@norfolk.nl
Mijn naam is Annemarie Roos en ik vertegenwoordig uw vereniging als voorzitter. Ik ben 55 jaar oud en woon samen met met mijn moeder en dochter in een vrijstaand huis in Hollandscheveld. Ik fok al enige jaren IJslandse paarden en en diverse rassen schapen. Ik werk fulltime als opleidingsfunctionaris bij Treant Zorggroep en studeer daarnaast bedrijfskunde.  
Mijn moeder fokt met veel passie diverse terrierrassen onder de naam “Gulabins Terriërs”.  
In mijn vrije tijd maak ik met mijn Norfolk, Boetsie lange wandelingen en onderneem met hem diverse leuke activiteiten zoals fly ball waar hij helemaal gek op is.

 

 

 

 

 

 

 

Annemarie Roos

Secretaris/Ledenadministratie

Marisca Brinkmann-Reinders
Koninginneweg 2
2012 GN Haarlem
023-5327276
secretaris@norfolk.nl
Zo’n 25 jaar geleden was ik voor het eerst van mijn leven op Cruft’s, toen nog in Londen. Ik was op zoek naar een Border Terrier. Het heeft zo moeten zijn! Naast de ring van de Borders, zag ik een kleine rode Terrier: de Norfolk. Wat een hond! Het was liefde op het eerste gezicht en die liefde is nooit meer over gegaan.
Het heeft lang geduurd voordat ik eindelijk een Norfolk pupje in mijn armen kon sluiten. Nu zijn zij niet meer weg te denken uit mijn leven. Onder de naam of Queensborough fokken Loed en ik dit prachtige ras al zo’n 18 jaar. Acht jaar geleden werd ik door de Rasgroep Terriers –de overkoepelde organisatie voor alle Terriersverenigingen- en de Nederlandse Terrier Unie gevraagd om toe te treden tot hun bestuur als secretaris. Dat doe ik met veel plezier. Een gebeurtenis waar ik heel trots op ben, is het keuren op de Open Christmas Show van de Engelse Norfolk Club. Het was een hele eer om zoveel Norfolkjes te mogen keuren in het  land van herkomst. Na 39 jaar gewerkt te hebben als tekenlerares op een Middelbare school, ben ik nu met pensioen. Het gezegde “je valt in een zwart gat” ging bij mij niet op. Ik had eindelijk de tijd om alle stukjes die ik geschreven en de Norfolks die ik getekend en gefotografeerd had, te verwerken in een boekje: De Norfolk Terrier in Nederland.
Ik hoop met mijn opgedane ervaring een bijdrage te kunnen leveren als secretaris van de Norfolk Terrier Club.Marisca Brinkman

Penningmeester

 Roger Heykoop

Mijn naam is Roger Heykoop, ik woon in Spaarndam, ben 48 jaar, woon samen en ben vader van een zoon van 11. Sinds twee jaar is ons gezin versterkt met een Norfolk Terriër. Het was liefde op het eerste gezicht. Wat een leuk en prachtig ras! Ik ben daarnaast inmiddels al weer 25 jaar werkzaam als ondernemer binnen de IT en internetsector. Binnen de vereniging heb ik de functie van penningmeester.
 

Bestuurslid Gezondheid / Algemeen

pupinfo@norfolk.nl

 

Ik ben Ingrid van Loo, geboren in 1964 en samen met mijn vriendin Joëlle woon ik in kwekersdorp Boskoop. Zo’n jaar of 5 geleden vielen we als een blok voor de Norfolk terrier. Wat een leuke, vrolijke en vriendelijke hondjes, we waren meteen verkocht! In mei 2017 mochten we Gijsje verwelkomen, Noortje volgde in 2020. 

 

In het dagelijks leven werk ik als teamleider bij Vluchtelingenwerk. Eerder heb ik bij een organisatie voor de opvang van dak- en thuislozen gewerkt, als teamleider en projectleider. In het bestuur van de NTCN zal ik geregeld de vragen stellen die ik mij in mijn werk ook stel: bereiken we ons doel met wat we doen? Zo niet, wat moeten we dan anders doen? Mijn doelen voor de vereniging zijn een gezond ras en een vereniging waarin leden zich thuis voelen. 

Afscheid

Helaas hebben we in April 2021 afscheid genomen van Corien Oostinga als lid van ons bestuur. Wel zal zij het bestuur de komende tijd nog met hand- en span diensten bijstaan. We zijn haar zéér dankbaar voor haar inzet, kennis en kunde.