Het bestuur

Voorzitter

Annemarie Roos
06-51556126
voorzitter@norfolk.nl
???????????????????????????????????? Mijn naam is Annemarie Roos en ik vertegenwoordig uw vereniging als voorzitter. Ik ben 50 jaar oud, getrouwd en fok al ongeveer 15 jaar Norfolk Terriërs samen met mijn moeder onder de naam”Gulabins Terriërs”. Ik werk als operatieassistent in het Bethesda Ziekenhuis in Hoogeveen en daarnaast ben ik werkzaam als docent in het Wenckebach Instituut UMCG. Naast het fokken van Norfolk Terriërs zijn mijn hobby’s: het fokken van IJslandse paarden, het volgen van een behendigheidscursus met een Duitse Herder en canicrossen.

Annemarie Roos

Secretaris/Ledenadministratie

Marisca Brinkmann-Reinders
Koninginneweg 2
2012 GN Haarlem
023-5327276
secretaris@norfolk.nl
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Zo’n 25 jaar geleden was ik voor het eerst van mijn leven op Cruft’s, toen nog in Londen. Ik was op zoek naar een Border Terrier. Het heeft zo moeten zijn! Naast de ring van de Borders, zag ik een kleine rode Terrier: de Norfolk. Wat een hond! Het was liefde op het eerste gezicht en die liefde is nooit meer over gegaan.
Het heeft lang geduurd voordat ik eindelijk een Norfolk pupje in mijn armen kon sluiten. Nu zijn zij niet meer weg te denken uit mijn leven. Onder de naam of Queensborough fokken Loed en ik dit prachtige ras al zo’n 18 jaar. Acht jaar geleden werd ik door de Rasgroep Terriers –de overkoepelde organisatie voor alle Terriersverenigingen- en de Nederlandse Terrier Unie gevraagd om toe te treden tot hun bestuur als secretaris. Dat doe ik met veel plezier. Een gebeurtenis waar ik heel trots op ben, is het keuren op de Open Christmas Show van de Engelse Norfolk Club. Het was een hele eer om zoveel Norfolkjes te mogen keuren in het  land van herkomst. Na 39 jaar gewerkt te hebben als tekenlerares op een Middelbare school, ben ik nu met pensioen. Het gezegde “je valt in een zwart gat” ging bij mij niet op. Ik had eindelijk de tijd om alle stukjes die ik geschreven en de Norfolks die ik getekend en gefotografeerd had, te verwerken in een boekje: De Norfolk Terrier in Nederland.
Ik hoop met mijn opgedane ervaring een bijdrage te kunnen leveren als secretaris van de Norfolk Terrier Club.Marisca Brinkmann

Penningmeester

Rina Grouwstra
06-50603599
penningmeester@norfolk.nl
Mijn naam is Rina Grouwstra, ik ben al enkele jaren bestuurslid van de Norfolk Club.
Vanaf 2004 heb ik Norfolk Terriers, ik show in binnen- en buitenland, werk graag met de Norfolks o.a. behendigheid en fok ook af en toe een nestje met veel plezier onder de kennelnaam Dourin’s.
Mijn werk bestaat uit een Hondentrimsalon met een Dierenwinkel.
Met het nieuwe bestuur gaan we leuke evenementen organiseren en we hopen de club bloeiend te houden.
Mijn taken in het bestuur zijn het organiseren van de Evenementen en het beheren van de Financiën.Tot gauw Groetjes Rina

Bestuurslid Gezondheid

Corien Oostinga
06-52326131

pupinfo@norfolk.nl

Mijn naam is Corien Oostinga. Ik ben in 1961 geboren in Breda, en sinds 1984 samen met mijn echtgenoot en honden woonachtig te Goes. Op het moment hebben wij 3 honden, een Border terriër en moeder en zoon Norfolk. Ik wil mij graag inzetten voor onze rasvereniging en voor het welzijn van deze super leuke en actieve honden. Naast mijn liefde voor honden heb ik een diepgaande interesse in moderne kunst. Samen met een bevriend stel zijn mijn man en ik net gestart met een galerie voor na-oorlogse, hoofdzakelijk abstracte kunst.

Corien Oostinga

Algemeen bestuurslid

Vacant