Het bestuur

Voorzitter

Mark Klerks
voorzitter@norfolk.nl

Mijn vrouw Daniëlle en ik wonen in Haarsteeg. Een dorpje nabij de vestingstad Heusden en Loonse en Drunense Duinen.

Onze eerste Norfolk kregen we 12 jaar geleden. Sindsdien zijn we lid van de NTCN. We hebben ook meerdere malen meegedaan met clubmatches. Momenteel hebben we drie Norfolk terriërs. 
Olli (Gulabin’s Olliver), Tequila (Osito Reina infantil) en Floyd (Ollikiy’s Floyd). Olli en Tequila zijn beide inmiddels 12 jaar oud. Tequila hebben we uit Spanje laten overkomen. Floyd (Ollikiy’s Floyd) is 7 jaar geleden bij ons geboren en komt uit het enige nestje wat we hebben gehad onder de kennelnaam Ollikiys.

Verder heb ik een tijd geleden de huidige norfolk.nl website gemaakt. 

Secretaris/Ledenadministratie

vacant
secretaris@norfolk.nl

Penningmeester

Roger Heykoop
penningmeester@norfolk.nl

Mijn naam is Roger Heykoop,

ik woon in Spaarndam, ben 48 jaar, woon samen en ben vader van een zoon van 11. Sinds twee jaar is ons gezin versterkt met een Norfolk Terriër. Het was liefde op het eerste gezicht. Wat een leuk en prachtig ras! Ik ben daarnaast inmiddels al weer 25 jaar werkzaam als ondernemer binnen de IT en internetsector.

Binnen de vereniging heb ik de functie van penningmeester.

Bestuurslid Fok en Gezondheid / Pup bemiddeling & Herplaatsing
fokengezondheid@norfolk.nl

Ik ben Ingrid van Loo, geboren in 1964 en samen met mijn vriendin Joëlle woon ik in kwekersdorp Boskoop. Zo’n jaar of 5 geleden vielen we als een blok voor de Norfolk terrier. Wat een leuke, vrolijke en vriendelijke hondjes, we waren meteen verkocht! In mei 2017 mochten we Gijsje verwelkomen, Noortje volgde in 2020. 

In het dagelijks leven werk ik als teamleider bij Vluchtelingenwerk. Eerder heb ik bij een organisatie voor de opvang van dak- en thuislozen gewerkt, als teamleider en projectleider. In het bestuur van de NTCN zal ik geregeld de vragen stellen die ik mij in mijn werk ook stel: bereiken we ons doel met wat we doen? Zo niet, wat moeten we dan anders doen? Mijn doelen voor de vereniging zijn een gezond ras en een vereniging waarin leden zich thuis voelen

Bestuurslid Redactie/Algemeen

Irma de Theije
redactie@norfolk.nl

Ik woon met echtgenoot Walter in het Gelderse Zevenaar en werkte tot mei 2022 bij een gemeente. Privé schrijf ik korte verhalen, gedichten en artikelen en werk ik af en toe als freelance journalist.
In maart 2010 kregen we onze eerste Norfolk Terriër Bozzy. Ruim twee jaar schreef ik voor ons clubblad Norfolk Nieuws de ‘Fragmenten uit het dagboek van een Norfolk Terriër’. Toen Bozzy in november 2020 overleed, hielden de fragmenten op.

In juli 2021 kregen we pup Djuni die inmiddels alweer ruim 1 jaar oud is. Heerlijk om weer een Norfolk in huis te hebben!

Sinds bijna twee jaar ben ik redactielid van Norfolk Nieuws, een
leuke job om te doen. En vanaf april 2021 ben ik bestuurslid van NTCN waar ik mij (logischerwijs) bezighoud met redactie en met algemene zaken.

Bestuurslid Kynologie

Marja Meijer
kynologie@norfolk.nl

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Marja Meijer.
Sinds 1989 groot fan van de Norfolk Terrier. Voorvechtster voor het in stand houden van dit mooie gezonde ras, daardoor ook zeer consciëntieus fokster sinds 1990 conform de reglementen van onze vereniging. Groot voorstander van de levershunt test en trotse drager van de erespeld van de vereniging.
Graag wil ik als bestuurslid mijn bijdrage gaan leveren bij het in stand houden van een optimale gezondheid van dit fantastische ras. 

Graag tot ziens, Marja Meijer

Bestuurslid Gedrag

Sandra Kurcsics
gedrag@norfolk.nl

Ik heb sinds 1993 Groenendaelers waar ik altijd mee getraind heb. Ik heb over de jaren heen een aantal verschillende disciplines getraind, tot en met de GG2 (heet nu obedience), wedstrijdgroepen, flyball, agility, IPO en met de honden bij schapen gewerkt. Zelf geef ik op dit moment les bij een privé hondenschool waar we positief trainen.

Op het moment train ik met mijn jongste Groenendaeler obedience. Het samenwerken met je hond is een plezier en goed voor de binding met je hond. Naast de Groenendaelers heb ik altijd een klein ras erbij gehad voor de gezelligheid.

Ik heb tot nu toe 2 Jack Russels gehad, 1 Parson Russel, een Coton de Tuléar en dan nu als laatste een Norfolkje.  Met de Groenendaelers fok ik zo nu en dan een nestje. Ook loop ik af en toe shows, maar mijn honden zijn vooral mijn maatjes die lekker bij me op de bank oud mogen worden.