Agenda

Winter Wild Wandeling 17 december 2023

Norfolk Terrier Club Nederland organiseert op zondag 17 december 2023 op de Utrechtse Heuvelrug de laatste activiteit voor dit jaar: een echte Winter Wild Wandeling met speurwerk voor de Norfolks en een heuse wild BBQ voor de baasjes! Aanmelden voor deze winterse activiteit kan tot 6 december. Op de plaatjes alvast een voorproefje (eigen foto’s… Read more »

ONZE NORFOLKS GAAN WEER RENNEN!

Zondag 22 oktober kunnen onze Norfolkjes zich heerlijk uitleven met rennen op de renbaan en bij coursing. De locatie is de renbaan bij Windhonden Renvereniging Amsterdam, Noorderweg 10 in Spaarndam. We ontvangen je daar om 13.00 uur. Op de moderne racebaan wordt de (nep) haas, een prop plastic zakken in repen, elektronisch aangedreven over de… Read more »

Superleuke activiteit aan einde van zomer 2023

Lijkt dit je wat? Kom dan gezellig naar Alphen aan den Rijn op zondag 3 september. We starten om 10:30 uur met een leuke wandeling van zo’n 4 km. Onze Norfolkjes mogen een heel stuk lekker los lopen en er zijn 2 hondenstrandjes waar zij lekker kunnen pootje baden en zwemmen. Na deze wandeling zijn… Read more »

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2023

ZIEN WIJ U OOK OP ONZE ALGEMENE LEDENVERGADERING? Zondag 30 april – aanvang 10.30 uur Restaurant De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188, Soest De Algemene Ledenvergadering is alléén voor leden NTCN De agenda voor de ALV is gepubliceerd in het voorjaarsnummer van Norfolk Nieuws. De notulen van de ALV 2022 en het jaarverslag 2022 zijn vooraf… Read more »

15 mei wandeling Veerse Meer

15 mei wandeling Veerse Meer Op 15 mei gaan we net als in 2018 weer een wandeling maken langs het Veerse Meer in Zeeland. Deze wandeling combineert bos en water en is behalve voor jullie Norfolks ook super leuk voor het hele gezin. Jullie worden om 11.15 uur met een kop koffie en Zeeuwse bolus… Read more »

Algemene ledenvergadering en wandeling

Algemene Ledenvergadering Op zaterdag 30 april 2022, aanvang 11.00 uur vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Norfolk Terriër Club Nederland plaats. DEZE VERGADERING IS ALLEEN VOOR LEDEN. Agenda en stukken zijn op te vragen bij secretaris@norfolk.nl. De vergadering vindt plaats in restaurant De Soester Duinen (Soesterbergsestraat 188, Soest). Aansluitend is er een wandeling door… Read more »

Jagen met kleine terriërs

Lezing en demonstratie door Gert Baartmans, zaterdag 26 maart, Bergen op Zoom Gert Baartmans is al enkele jaren actief in de jacht, met zijn Border terriërs. Ook traint hij terriërs in verschillende vormen van jacht, zoals Barn Hunting, speuren naar wild en jacht op vossen. Diverse Norfolks zijn al bij hem op training geweest zoals… Read more »

HET SHOWEN OP DE CLUBMATCH

Het is weer zover… onze Kampioen Clubmatch (KCM) komt eraan. Op 14 november vindt de KCM plaats vanaf 13:00 In de Hanzenhal (Fanny Blankers-Koenweg 2) in Zutphen. Onze keurmeester is de heer J. Rück uit Oostenrijk. Een echte terrier keurmeester met héél veel ervaring. Een Clubshow is een plezierige, ontspannen show, in een prettige omgeving… Read more »

Wandeling in Hilversum

Zondag 10 oktober wandelen op de Hoorneboegse Heide Hilversum Om 10:30 Koffie bij Brasserie Zonnestraal op Landgoed Zoonestraal, Loosdrechtsebos 19, Hilversum (Gratis) parkeren rondom brasserie bij bord 17/18/19 Start gezamenlijke wandeling 11:00 Lunch (voor eigen rekening) rond 12:15-12:30 Wandelen jij en je Norfolk mee ? Meldt je dan vóór 4 oktober aan bij Ingrid via… Read more »