Agenda

10 November Kampioensclubmatch in Zutphen

Op 10 november houden wij onze Kampioensschapsclubmatch in Zutphen. In de Hanzehal zullen ook andere Terrierrassen te zien zijn, die ook hun Clubmatch houden. Onze keurmeester is mw. Ilse Freerksen uit Duitsland. Een ervaren fokster van Welsh en Schotse terriers en zij keurt al heel lang alle Terriers op shows in Europa.   Samen met de Norwich terrier zijn wij in één ring. ’s Morgen worden de Norwiches gekeurd en ’s… Read more »

Verkoop dogmania spullen op de clubmatch of via de website.

Verkoop van Dogmania spullen, met als doel het onderzoek naar levershunt van dr. Frank van Steenbeek te steunen. Wij tasten nog steeds in het duister hoe deze ziekte vererfd. Zijn onderzoek heeft al thema : ‘levershunt de hondenwereld uit’. Het geld voor zijn onderzoek naar het gen, wat de levershunt veroorzaakt, is hard nodig. Helaas is er weer een geval van levershunt… Read more »

Agenda 2019 en 2020

    19 oktober 2019 – racen en allerlei         11.00 uur. Crowdfunding voor het onderzoek van dr. F v. Steenbeek “levershunt de         hondenwereld uit”: verkoop dogmania– zie website, FB en het Norfolk Nieuws wat er verkocht         gaat worden voor dit goede doel.    … Read more »