Fokken

Wijziging programma algemene ledenvergadering !!!!!

Er is een WIJZIGING in het programma van aanstaande zondag 22 april. Wegens een procedurefout van onze kant kan de Algemene Ledenvergadering niet doorgaan. Dit betekent dat wij al om 11.00 starten met in plaats van na de lunch. 11.00 verzamelen bij restaurant Fly Inn, Noodweg 43 te Hilversum. Na de wandeling lunch voor eigen… Read more »

Eenmalig een nestje fokken

Leidraad wat te doen als je een keer een nestje wil fokken: 1. Lees het Fokreglement NTCN aandachtig door. Hierin vindt u alle voorwaarden waaraan moet worden voldaan. 2. Zorg dat u goed weet wat u te wachten staat. Lees bijvoorbeeld het boekje “rondom de werpkist” van Malinka Lingmont. Zoek eventueel contact met een ervaren… Read more »

Norfolk van het jaar 2017

“Norfolk van het jaar 2017” De laatste show van 2017 is geweest. Het was een spannende strijd met een goede concurrentie. Er zijn 4 honden met een zelfde puntenaantal van 58 geeindigd. De winnaar van de competitie is Jaeva Bit ‘o Bover van Gerda van Stuivenberg. Deze reu mag zich Beste Norfolk van het jaar… Read more »

Tophond van het Jaar 2016

Beste reu Ch. Blakens Express Yourself fokker en eigenaar Jacky Philips   Beste teef Stardust Of Queensborough fokker en eigenaar Marisca Brinkman