Nieuws

Nieuwjaarswandeling 26 januari 2020

NIEUWJAARSWANDELING 26 januari 2020 in HOEK VAN HOLLAND In tegenstelling tot andere jaren zal de Nieuwjaarswandeling dit keer niet in Bloemendaal plaatsvinden, maar op het strand van Hoek van Holland. Coby Meijers en Corien Oostinga hebben de organisatie op zich genomen. Eén van de redenen voor verandering is dat Strandpaviljoen Parnassia te Bloemendaal in andere handen overgegaan is en er niet bepaald op  vooruit gegaan… Read more »

Keurverslagen kampioensschapsclubmatch 10-11-2019

KEURVERSLAGEN KAMPIOENSSCHAPSCLUBMATCH 10-11-2019. Woord vooraf: De keurrapporten zijn in het Duits gedicteerd. Deze mogen niet vertaald wordenAfkortingen: Vorz. = voortreffelijk/uitstekend. Viel versprechend= V.B :veelbelovend. S.G= Sehr gut/zeer goed. Gerader; rechte. Beste Jongste Puppy: cat. nr.: 1Beste Puppy: cat.nr.: 9Beste Jeugdhond: cat.nr.: 11Beste Reu: cat. nr.: 12 . CAC en B. O. SRes. Beste Reu: nr. 11. Res. CAC Beste Teef. cat.nr.: 23. CAC en Best of BreedRes. Beste Teef nr.: 21.  Res. CACBeste Veteraan nr. 30.  Jongste Puppy (Baby klasse) 4… Read more »

Verslag racen in Rijssen

Verslag van een geslaagde dag Zaterdag 19 oktober werd de kantine van de Windhondenrenbaan vereniging op de “Koerbelt in Rijssen” bevolkt door eigenaren met hun opgewonden Norfolks. Rina Grouwstra heette alle 25 deelnemers welkom en legde uit wat er allemaal te doen was. Allereerst het trimmen van de Norfolk Terrier.Samen met dochter Andrea werden de honden op de… Read more »