Nieuws

Racen in Rijssen op 19 oktober 2019

Racen in Rijssen op 19 oktober. Ook dit jaar gaan we weer kijken wie de snelste Norfolk Terriër van 2019 wordt. De winnaar gaat met een mooie beker naar huis. Ook de jongste Norfolks gaan weer strijden wie de snelste is. We worden weer in Rijssen verwacht op zaterdag 19 oktober. Eerst wordt er een workshop organiseren om… Read more »

Eiken processierupsen

Wist u dat de haartjes van de eiken processierupsen ook levensgevaarlijk kan zijn voor de hond zijn maag. Kreeg afgelopen week een melding van een norfolk die plotseling ziek en naar was. Van niks binnen een uur een superzieke hond. Deze hebben ze geopereerd, bleken de haartjes van de rups zich vastgezet te hebben in… Read more »

Financiële actie voor steun levershunt onderzoek

Financiele bijdrage tijdens de lezing op 26 januari levershunt   Tijdens de lezing over levershunt op 26 januari jl. georganiseerd door de Jack Russell Terrier Club gegeven door dr Frank Steenbeek is 300 euro opgehaald voor onderzoek naar levershunt. Dr Steenbeek was terecht blij, zeker toen hij te horen kreeg dat de Norfolk Terrier Club… Read more »