Nieuws

verslag racen in Rijssen 22 september 2018

Na een zomer vol zonneschijn, was op zaterdag 22 september de zon ver te zoeken. Sterker nog: de regen viel met bakken uit de hemel. De buienradar gaf aan dat er opklaringen werden verwacht. Dat klopte en iedereen stoof naar buiten naar de racebaan, waar de nep haas gebonden aan het koord klaarlag om te… Read more »

Verslag wandeling 9 september 2018

Zondag 9 september hebben we heerlijk gewandeld in Zeeland. De weergoden waren ons goed gezind. De zon scheen de hele dag. Na ontvangst met koffie en een Zeeuwse bolus voerde de route met 14 enthousiaste wandelaars, 8 norfolks en 1 border terriër door het bos en langs het heerlijke, zilte water van het Veerse Meer.… Read more »

10e keer symposium “WOLF VERSUS HOND” 13 oktober 2018

Beste “hondenmensen”, NIET VERGETEN AAN TE MELDEN Dit jaar organiseert Stichting Canidae voor de 10e keer het symposium “WOLF VERSUS HOND”. Anders dan de naam van het symposium doet vermoeden hebben de onderwerpen van de sprekers alleen betrekking op het gedrag van de hond, in de breedste zin van het woord. Het symposium is naar… Read more »

Uitslag World Dogshow in de Rai Amsterdam 10 augustus 2018

In Amsterdam op de Wereldshow waren 33 Norfolks ingeschreven. Zij werden gekeurd door dhr. Svend Levenkjaer uit Denemarken. Alle winnaars gefeliciteerd! Zijn beste Reu werd : Watercroft Pop Idol, gefokt door Ruth Gee (UK) en in eigendom van Birte Wollesen uit Duitsland Het reserve ging naar: Goggolori Ramazotti van fokster en eigenaar Marianne Spoetti eveneens… Read more »

Verslag jonge honden- en familiedag 3 juni 2018

Impressie van de Familiedag. . Op een prachtige locatie in Werkendam midden in de Biesbosch werd op 3 juni, onder een lekker zonnetje, onze Familiedag gehouden. De Manege de Selevia Hoeve had een buitenbaan met een groot grasveld, ruim genoeg om alle Norfolk liefhebbers te huisvesten. Het was een drukte van jewelste! De familie banden… Read more »