Nieuws

Zegt het voort……

MALAFIDE HANDEL IN PUPJES. KIJK Op uitzending gemist, het tv programma van MAANDAG 14 OKTOBER NAAR ” ELLIE LUST GAAT UNDERCOVER IN DE HONDENHANDEL”. Op maandagavond 14 oktober 2019 kon u in het TV programma ‘Ellie in de handel’ zien waar het grootste deel van de puppy’s vandaan komen die niet door de Rashondenfokkers in Nederland… Read more »

10 November Kampioensclubmatch in Zutphen

Op 10 november houden wij onze Kampioensschapsclubmatch in Zutphen. In de Hanzehal zullen ook andere Terrierrassen te zien zijn, die ook hun Clubmatch houden. Onze keurmeester is mw. Ilse Freerksen uit Duitsland. Een ervaren fokster van Welsh en Schotse terriers en zij keurt al heel lang alle Terriers op shows in Europa.   Samen met de Norwich terrier zijn wij in één ring. ’s Morgen worden de Norwiches gekeurd en ’s… Read more »

Verkoop dogmania spullen in Rijssen of via de website.

Verkoop van Dogmania spullen, met als doel het onderzoek naar levershunt van dr. Frank van Steenbeek te steunen. Wij tasten nog steeds in het duister hoe deze ziekte vererfd. Zijn onderzoek heeft al thema : ‘levershunt de hondenwereld uit’. Het geld voor zijn onderzoek naar het gen, wat de levershunt veroorzaakt, is hard nodig. Helaas is er weer een geval van levershunt… Read more »

Racen in Rijssen op 19 oktober 2019

Racen in Rijssen op 19 oktober. Ook dit jaar gaan we weer kijken wie de snelste Norfolk Terriër van 2019 wordt. De winnaar gaat met een mooie beker naar huis. Ook de jongste Norfolks gaan weer strijden wie de snelste is. We worden weer in Rijssen verwacht op zaterdag 19 oktober. Eerst wordt er een workshop organiseren om… Read more »

Eiken processierupsen

Wist u dat de haartjes van de eiken processierupsen ook levensgevaarlijk kan zijn voor de hond zijn maag. Kreeg afgelopen week een melding van een norfolk die plotseling ziek en naar was. Van niks binnen een uur een superzieke hond. Deze hebben ze geopereerd, bleken de haartjes van de rups zich vastgezet te hebben in… Read more »

Financiële actie voor steun levershunt onderzoek

Financiele bijdrage tijdens de lezing op 26 januari levershunt   Tijdens de lezing over levershunt op 26 januari jl. georganiseerd door de Jack Russell Terrier Club gegeven door dr Frank Steenbeek is 300 euro opgehaald voor onderzoek naar levershunt. Dr Steenbeek was terecht blij, zeker toen hij te horen kreeg dat de Norfolk Terrier Club… Read more »