Nieuws

Jaarverslag NTCN 2019

Jaarverslag NTCN 2019 Bestuur Na de Algemene Ledenvergadering van 28 april 2019 is de bestuurssamenstelling als volgt: Annemarie Roos             – voorzitter en tijdelijk website Marisca Brinkmann        – secretaris en tijdelijk redactie Rina Grouwstra              – commissaris evenementen en penningmeester Corien Oostinga             – commissaris fok- en gezondheidszaken, evenementen. Commissaris redactie: vacant. Algemeen en ingekomen stukken. De… Read more »

Woord vooraf algemene Ledenvergadering 5 september 2020

ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 5 SEPTEMBER 2020 Woord vooraf. Op advies van de Raad van Beheer heeft u kunnen lezen dat het bestuur de jaarlijkse Algemene LedenVergadering  (ALV) van 19 april gecanceld heeft. Aangezien we ons nu in een uitzonderlijke situatie bevinden waarvan niemand nog weet hoe deze verder zal verlopen, heeft het bestuur de ALV… Read more »

Algemene Ledenvergadering 5 september 2020

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 5 september 2020. Aanvang 11.00 uur. Locatie: Manege de Selevia Hoeve, Kooike 2, Werkendam in het Nationaal Park de Biesbosch. Eventuele wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd. Opening Mededelingen en ingekomen stukken Vaststellen Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 28 april 2019 (gepubliceerd in Norfolk Nieuws Zomer 2019) Jaarverslag 2019. (wordt… Read more »

Beste Leden

Helaas gaan wij elkaar in deze tijd missen, geen ontmoetingen op een evenement of een activiteit.  Zodra het toelaat gaan wij iets organiseren. Houdt de website in de gaten! Gelukkig kunt u in ieder geval nog wandelen met uw Norfolkje, uiteraard op gepaste afstand. Genieten van de natuur, aan het weer zal het niet liggen… Read more »

Fokgeschikheidskeuring 2020

Eindelijk een evenement!  5 september. Locatie Selevia Hoeve in Werkendam – de Biesbosch.  Algemene Ledenvergadering 11.00 uur. Zie agenda elders in het Norfolk NieuwsLunch a la carte.  13.15 Aankeuring. Inschrijving verplicht. (zie onderstaande tekst) Voor alle andere leden een prachtige wandeling door het National Park de Biesbosch.  De AankeuringOp 5 september is er de mogelijkheid tot Aankeuring of ook wel genoemd Fokgeschikheidskeuring . Deze aankeuring is bestemd voor honden die… Read more »

Bericht voor fokkers !!

Bericht voor fokkers, Het bestuur begrijpt dat fokkers door de coronacrisis, zich in een lastige situatie bevinden. Iedereen ondervindt problemen wat betreft de beperkingen die de overheid ons oplegt. Alle fokkers die op dit moment een nest hebben, zullen de pups naar een (andere dan we gewend zijn) locatie moeten brengen voor chippen, enten en… Read more »

Nederlandse Terrier Unie

Nederlandse Terriër Unie     Helaas , de NTU show van 21 mei 2020 is gecanceld. Wij hopen deze te kunnen houden op 24 januari 2021.  Het Bestuur NTU .

Verslag nieuwjaarswandeling 26 januari 2020

Vandaag zijn we met een grote groep naar de nieuwjaarswandeling gekomen. Op het parkeerterrein begon de gezelligheid al. Er was voor heerlijke gluhwein en speculaas gezorgd. Daarna de pas erin naar het strand. Heerlijk was het, de weergoden waren ons goed gezind, de zon scheen heerlijk en de norfolkjes vermaakte zich prima op het strand,… Read more »