Nieuws

Extra ledenvergadering 19 maart a.s.

Beste leden,  Voor u ligt een extra Norfolk Nieuws met een oproep van 10 leden om vóór de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, een Extra Algemene Ledenvergadering te organiseren, conform de Statuten 38.4.( zie website).  Het Bestuur zal hier aan voldoen. Het bestuur heeft aangeboden om de geschilpunten te bespreken op het fokkersoverleg o.l.v. een onafhankelijke voorzitter. Wij hebben hierop geen reactie ontvangen. Nu… Read more »

Verslag nieuwjaarswandeling 26 januari 2020

Vandaag zijn we met een grote groep naar de nieuwjaarswandeling gekomen. Op het parkeerterrein begon de gezelligheid al. Er was voor heerlijke gluhwein en speculaas gezorgd. Daarna de pas erin naar het strand. Heerlijk was het, de weergoden waren ons goed gezind, de zon scheen heerlijk en de norfolkjes vermaakte zich prima op het strand,… Read more »

Keurverslagen kampioensschapsclubmatch 10-11-2019

KEURVERSLAGEN KAMPIOENSSCHAPSCLUBMATCH 10-11-2019. Woord vooraf: De keurrapporten zijn in het Duits gedicteerd. Deze mogen niet vertaald wordenAfkortingen: Vorz. = voortreffelijk/uitstekend. Viel versprechend= V.B :veelbelovend. S.G= Sehr gut/zeer goed. Gerader; rechte. Beste Jongste Puppy: cat. nr.: 1Beste Puppy: cat.nr.: 9Beste Jeugdhond: cat.nr.: 11Beste Reu: cat. nr.: 12 . CAC en B. O. SRes. Beste Reu: nr. 11. Res. CAC Beste Teef. cat.nr.: 23. CAC en Best of BreedRes. Beste Teef nr.: 21.  Res. CACBeste Veteraan nr. 30.  Jongste Puppy (Baby klasse) 4… Read more »

Verslag racen in Rijssen

Verslag van een geslaagde dag Zaterdag 19 oktober werd de kantine van de Windhondenrenbaan vereniging op de “Koerbelt in Rijssen” bevolkt door eigenaren met hun opgewonden Norfolks. Rina Grouwstra heette alle 25 deelnemers welkom en legde uit wat er allemaal te doen was. Allereerst het trimmen van de Norfolk Terrier.Samen met dochter Andrea werden de honden op de… Read more »