Nieuws

Wandeling Veerse Meer 8 november 2020

WANDELEN IN ZEELAND OP ZONDAG 8 NOVEMBER, aanvang 11.00 uur!!!!! Op veler verzoek organiseren Milly Blikslager en ondergetekende weer een wandeling in het mooie Zeeuwse land. Het is voor sommigen van jullie misschien een eindje rijden, maar wel heel erg de moeite waard. Door het overal aanwezige water is het landschap elke dag anders. Daar… Read more »

Jaarverslag NTCN 2019

Jaarverslag NTCN 2019 Bestuur Na de Algemene Ledenvergadering van 28 april 2019 is de bestuurssamenstelling als volgt: Annemarie Roos             – voorzitter en tijdelijk website Marisca Brinkmann        – secretaris en tijdelijk redactie Rina Grouwstra              – commissaris evenementen en penningmeester Corien Oostinga             – commissaris fok- en gezondheidszaken, evenementen. Commissaris redactie: vacant. Algemeen en ingekomen stukken. De… Read more »

Beste Leden

Helaas gaan wij elkaar in deze tijd missen, geen ontmoetingen op een evenement of een activiteit.  Zodra het toelaat gaan wij iets organiseren. Houdt de website in de gaten! Gelukkig kunt u in ieder geval nog wandelen met uw Norfolkje, uiteraard op gepaste afstand. Genieten van de natuur, aan het weer zal het niet liggen… Read more »

Bericht voor fokkers !!

Bericht voor fokkers, Het bestuur begrijpt dat fokkers door de coronacrisis, zich in een lastige situatie bevinden. Iedereen ondervindt problemen wat betreft de beperkingen die de overheid ons oplegt. Alle fokkers die op dit moment een nest hebben, zullen de pups naar een (andere dan we gewend zijn) locatie moeten brengen voor chippen, enten en… Read more »

Nederlandse Terrier Unie

Nederlandse Terriër Unie     Helaas , de NTU show van 21 mei 2020 is gecanceld. Wij hopen deze te kunnen houden op 24 januari 2021.  Het Bestuur NTU .

Verslag nieuwjaarswandeling 26 januari 2020

Vandaag zijn we met een grote groep naar de nieuwjaarswandeling gekomen. Op het parkeerterrein begon de gezelligheid al. Er was voor heerlijke gluhwein en speculaas gezorgd. Daarna de pas erin naar het strand. Heerlijk was het, de weergoden waren ons goed gezind, de zon scheen heerlijk en de norfolkjes vermaakte zich prima op het strand,… Read more »