Kandidaat bestuursleden stellen zich voor

Kandidaat bestuursleden stellen zich voor

Mag ik mij even voorstellen…

Ik ben Mark Klerks.

Mijn vrouw Danielle en ik wonen sinds 1,5 jaar in Haarsteeg. Een dorpje nabij de vestingstad Heusden en Loonse en Drunense Duinen. Onze eerste Norfolk kregen we 12 jaar geleden. Sindsdien zijn we lid van de Norfolk club. We hebben ook meerdere malen meegedaan met clubmatches. Momenteel hebben we drie Norfolk terriërs. Olli (Gulabin’s Olliver), Tequila (Osito Reina infantil) en Floyd (Ollikiy’s Floyd). Olli en Tequila zijn beide 12 jaar oud. Tequila hebben we uit Spanje laten overkomen. Floyd (Ollikiy’s Floyd) is 6 jaar geleden bij ons geboren en komt uit het enige nestje wat we hebben gehad onder de kennelnaam Olliky’s. Verder heb ik een tijdje geleden de norfolk.nl website gemaakt. In het verleden ben ik eerder actief geweest in het verenigingsleven. Zo heb ik een tijdje in het bestuur van de IERDIE gezeten. Destijds voor web-activiteiten. Voor de NBSV (Nederlands-Belgische Schildpadden Vereniging) heb ik 7 jaar in het bestuur gezeten als secretaris. Toen een club van 700 leden. 

Vriendelijke groet, Mark

Beste leden,

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Marja Meijer.
Sinds 1989 groot fan van de Norfolk Terrier. Voorvechtster voor het in stand houden van dit mooie gezonde ras, daardoor ook zeer consciëntieus fokster sinds 1990 conform de reglementen van onze vereniging. Groot voorstander van de levershunt test en trotse drager van de erespeld van de vereniging.
Graag wil ik als bestuurslid mijn bijdrage gaan leveren bij het in stand houden van een optimale gezondheid van dit fantastische ras. 

Graag tot ziens, Marja Meijer

Mijn naam is Sandra Kurcsics en woon in Enschede. 

Ik heb sinds 1993 Groenendaelers waar ik altijd mee getraind heb. Ik heb over de jaren heen een aantal verschillende disciplines getraind, tot en met de GG2 (heet nu obedience), wedstrijdgroepen, flyball, agility, IPO en met de honden bij schapen gewerkt. Zelf geef ik op dit moment les bij een privé hondenschool waar we positief trainen. Op het moment train ik met mijn jongste Groenendaeler obedience. Het samenwerken met je hond is een plezier en goed voor de binding met je hond. Naast de Groenendaelers heb ik altijd een klein ras erbij gehad voor de gezelligheid. Ik heb tot nu toe 2 Jack Russels gehad, 1 Parson Russel, een Coton de Tuléar en dan nu als laatste een Norfolkje ❤️ Met de Groenendaelers fok ik zo nu en dan een nestje. Ook loop ik af en toe shows, maar mijn honden zijn vooral mijn maatjes die lekker bij me op de bank oud mogen worden.

Groetjes, Sandra