ONZE NORFOLKS GAAN WEER RENNEN!

ONZE NORFOLKS GAAN WEER RENNEN!

Zondag 22 oktober kunnen onze Norfolkjes zich heerlijk uitleven met rennen op de renbaan en bij

coursing. De locatie is de renbaan bij Windhonden Renvereniging Amsterdam, Noorderweg 10 in

Spaarndam. We ontvangen je daar om 13.00 uur.

Op de moderne racebaan wordt de (nep) haas, een prop plastic zakken in repen, elektronisch aangedreven over de zandbaan. De renbaan loopt in een ovaal.

Op de coursing baan wordt de (nep) haas zigzaggend langs hindernissen, een soort slalom, voortgetrokken. Een ander systeem, maar door de hindernissen een echte uitdaging voor onze Norfolkjes.

De Norfolks worden ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: tot 9 maanden, 9 maanden tot 8 jaar en vanaf 8+. De jonge honden lopen een korter parcours. De deelnemers krijgen allemaal een hesje met een rugnummer om. Zo kan de ‘scheidsrechter’ zien welke Norfolk wint. Maar belangrijker dan ‘winnen’ is natuurlijk meedoen!

Aan deze activiteit van NTCN kunnen leden en niet-leden meedoen. De kosten zijn voor leden € 2,50 per hond en voor niet-leden € 7,50 per hond. Let op: alleen Norfolks mogen meedoen. Aanmelden is mogelijk tot 15 oktober a.s.

Na 15 oktober ontvangt iedere deelnemer een bevestiging van zijn aanmelding en de groepsindeling.

Het winkeltje van Norfolk Terrier Club zal aanwezig zijn met een deel van de spulletjes, waaronder een aantal leuke Norfolk kerstspulletjes.

Houd onze website en Facebook in de gaten voor de laatste informatie over deze leuke activiteit.

Inschrijven:Racen en Coursen per hond voor leden
€ 2,50
Racen en Coursen per hond voor niet leden
€ 7,50
Totaal