Superleuke activiteit aan einde van zomer 2023

Superleuke activiteit aan einde van zomer 2023
Organisator Lindy Lens met haar Norfolkje Dobby ging al een keer suppen. Beiden hebben genoten!

Lijkt dit je wat? Kom dan gezellig naar Alphen aan den Rijn op zondag 3 september. We starten om 10:30 uur met een leuke wandeling van zo’n 4 km.

Onze Norfolkjes mogen een heel stuk lekker los lopen en er zijn 2 hondenstrandjes waar zij lekker kunnen pootje baden en zwemmen. Na deze wandeling zijn we welkom bij Sunset Beachbar, een heerlijke lounge plek alwaar wij een simpele lunch kunnen nuttigen.

Als kers op de taart is er de mogelijkheid om te suppen, samen met je hondje! Hoe leuk is dat! Nu hoor ik je al denken, suppen, dat is toch heel moeilijk? Nee, echt niet! De supp boards zijn heel stabiel waardoor omkiepen bijna niet voorkomt. Ook kun je ervoor kiezen te suppen op je knieën of billen. Voor kinderen vanaf 10 jaar met zwemdiploma is het suppen ook mogelijk. Je Norfolkje zit heerlijk voorop en kan genieten van de reis over het water.

Je hondje zit niet vast op het board zodat bij eventueel omkiepen je hondje niet in gevaar komt. Als je hondje een echte waterrat is en van het board springt kunnen zij dan ook veilig zwemmen. Als je het prettig zou vinden dat je hondje een zwemvest om heeft kan dit uiteraard ook, deze moet je wel zelf meenemen. Neem ook een lijn mee die nat mag worden, als je hondje toch besluit een duik te nemen kun je hem makkelijk te pakken krijgen. Het suppen duurt maximaal een uur, je krijgt vooraf een goede instructie.

Wat zijn de kosten?

Je kunt kiezen om het hele ‘pretpakket’ af te nemen of delen ervan. Je kunt dus ook alleen komen lunchen als de andere onderdelen je niet aanspreken. Ik kan je verzekeren dat het kijken naar de durfallen die gaan suppen ook ontzettend leuk is!

De kosten van de lunch (a €5,00 -€7,00) en het suppen (€13,75) zijn voor eigen rekening. Kosten voor deelname aan de wandeling zijn voor niet-leden €2,50 per persoon (betaling kan ter plekke). Voor leden van Norfolk Terrier Club Nederland is de wandeling gratis.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de mail, mail naar lens-lindy@hotmail.com. Opgeven kan tot uiterlijk 6 augustus.

Gebruik s.v.p. het volgende format:

Wandeling met .. personen en .. hondjes

Lunch met .. personen

Suppen met je Norfolkje met .. boards voor shift 1 of shift 2

(Shift 1: 12.00 -13.00, shift 2: 13.00-14.00)

Let op 1 persoon per board.

Zet in je mail ook of je lid bent van NTCN.

Praktische zaken:

We verzamelen om 10:15 uur op parkeerplaats ‘De Bijlen’ (2406NA Alphen aan den Rijn), doorrijden tot aan het Aarkanaal. De wandeling start om 10:30 uur. Van 12.00-14.00 uur is er gelegenheid tot lunchen en suppen.

Kijk voor een sfeerimpressie op www.sunsetbeachbar.nl

Hopelijk tot 3 september

*Bij slecht weer kan de wandeling en suppen worden geannuleerd. Houd daarom onze FB en website in de gaten.