NORFOLK EVENT: gezellige en informatieve dag met veel leuke activiteiten en een Jonge Honden- en Nestkeuring, Veteranenkeuring én Aankeuring

NORFOLK EVENT: gezellige en informatieve dag met veel leuke activiteiten en een Jonge Honden- en Nestkeuring, Veteranenkeuring én Aankeuring

Op zondag 25 juni 2023 van 11.00 tot 16.00 uur vindt in de Selevia Hoeve in Werkendam (Kooike 2) ons Norfolk Event plaats. We mogen vele Norfolkjes en hun baasjes die dag begroeten en ontmoeten. En dat vinden we natuurlijk superleuk.

Wat misschien minder leuk is, is de weersvoorspelling met hoge temperaturen op zondag. Maar wees niet ongerust het Norfolk Event vindt de hele dag binnen plaats in een manege die dankzij een vernuftig systeem heel goed gekoeld wordt en daarom heerlijk koel blijft.

Wat houdt het Norfolk Event in? Een hele leuke dag vol activiteiten voor leden van de NTCN familie.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag naar het Norfolk Event komen? Geen probleem, op de dag zelf kun je je aanmelden voor het lidmaatschap van NTCN. Vooraf aanmelden kan ook. Het inschrijfformulier voor lidmaatschap en het bedrag van de jaarlijkse contributie staan hier op de homepage.

Inschrijven voor: Jonge hondenkeuring en Nestkeuring voor Norfolkjes die zijn geboren tussen 25-12-2020 en 25-2-2023. Aan deze keuring mag iedereen meedoen, je hoeft géén lid van NTCN te zijn.

Veteranenkeuring voor Norfolks vanaf 8 jaar, alléén voor leden NTCN. Een nieuw onderdeel om onze ‘oude knarren’ in de spotlights te zetten.

Inschrijven voor: Aankeuring voor fokgeschiktheid, de aankeuring is alléén voor leden NTCN, de kosten bedragen €40,-.

De links voor het aanmeldformulier voor de Jonge Honden- en Nestkeuring, de Veteranenkeuring én de Aankeuring staan hierboven. Na jouw aanmelding ontvang je een persoonlijke mail met meer informatie. Let op: aanmelden kan tot 18 juni 2023.

Gedurende de dag zijn er interessante workshops, leuke doe dingen voor Norfolk en baas, het ‘Norfolk dingen’ kraampje en een fotograaf die jouw Norfolk model op beeld vast wil leggen. Hoe leuk is dat?

Workshops

We hebben twee workshops: om 11.15 uur Norfolk trimmen en om 13.00 uur Balans & Coördinatie.

Hondentrimster Anja Evers demonstreert hoe je een Norfolk trimt en welke trimbenodigheden nodig zijn. Bovendien kan ze antwoord geven op al jouw vragen over de vachtverzorging van de Norfolk.

Nanja Nunnink van Voldane Hond geeft een workshop die je samen met je Norfolk kunt volgen. Diverse behendigheidsspelletjes en oefeningen in balans en coördinatie passeren de revue. Waarbij Nanja meteen uitlegt waarom deze spelletjes en oefeningen voor jouw hondje zo belangrijk zijn. Haar workshop is om 13.00 uur, bij voldoende belangstelling geeft ze nog een sessie (of meer).

Doeplein

Op het Doeplein staan leuke spelletjes die je Norfolkje, soms met een beetje hulp van jou, kan spelen. Dit onderdeel is altijd weer een succes. Het Doeplein is doorlopend.

‘Norfolk dingen’ kraampje

Ook dit keer is het gezellige winkeltje van NTCN aanwezig met hele leuke Norfolk spulletjes! Kom kijken, heerlijk snuffelen en kopen. Het kraampje staat er de hele dag.

Puzzeltocht

Je kunt een puzzelspoor volgen door de Selevia Hoeve en met mooi weer ook daarbuiten op het terrein. Op het moment dat het jou uitkomt kun je de 12 kaarten met vragen over de Norfolk Terriër gaan beantwoorden. Superleuk om te doen, je steekt wat op over het ras én er is ook nog een leuke prijs mee te winnen. De puzzel kun je de hele dag oplossen.

Fotomomentje

Marion Ilbrink heeft vorig jaar prachtige foto’s gemaakt van onze Norfolks. Ook dit jaar is Marion er om, als je dat leuk vindt, jouw fotomodelletje op de plaat vast te leggen. Natuurlijk ontvang je (later) de foto.

Het volledige programma van deze supergezellige familiedag voor leden NTCN staat in onze zomereditie van Norfolk Nieuws. Maar op onze FB pagina NTCN posten we ook regelmatig berichtjes hierover.

Kom jij ook, wij ontmoeten jou en jouw Norfolkje graag!! Voor deze leuke activiteiten hoef je niet vooraf aan te melden of in te schrijven. Stap gewoon de 25e de Selevia Hoeve binnen.