Jagen met kleine terriërs

Jagen met kleine terriërs

Lezing en demonstratie door Gert Baartmans, zaterdag 26 maart, Bergen op Zoom

Gert Baartmans is al enkele jaren actief in de jacht, met zijn Border terriërs. Ook traint hij terriërs in verschillende vormen van jacht, zoals Barn Hunting, speuren naar wild en jacht op vossen. Diverse Norfolks zijn al bij hem op training geweest zoals kleine Tommie van Chantal Boogers.

Op 26 maart houdt Gert speciaal voor ons een lezing over de jagende kleine terriër en zijn prooi. Zo zal hij ingaan op het nut van de uiterlijke kenmerken en het karakter van de terriër voor de jacht, het trainen voor de jacht en de uitwerking daarvan op het karakter van je hond. Veel mensen vragen zich bijvoorbeeld af of het trainen gevolgen heeft voor het luisteren of los kunnen laten lopen van de hond óf op het knuffelgehalte van hun Norfolk.

Aansluitend op de lezing zijn er demonstraties met enkele Norfolk terriërs die bij Gert trainen, zodat je de Norfolk aan het werk kunt zien. Dit alles vindt plaats op een prachtig terrein in Bergen op Zoom, dat volledig is ingericht op het trainen.

Goed om te weten: bij deze activiteit kunnen helaas geen eigen honden aanwezig zijn omdat de kans bestaat dat zij het demonstratie deel zullen verstoren. Houd voor actuele informatie over deze activiteit onze FB-pagina en website in de gaten.

Komt u ook?

Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur. Prijs voor leden 5 euro, niet-leden 10 euro.
Locatie: Boerenweg 5, Bergen op Zoom (er is voldoende parkeergelegenheid)
U kunt zich tot 19 maart aanmelden via onderstaand formulier, waar u ook meteen kunt betalen.
Prijs voor leden
€ 5,00
Prijs voor niet leden
€ 10,00
Totaal