Nieuwjaarswandeling 26 januari 2020

NIEUWJAARSWANDELING 26 januari 2020 in HOEK VAN HOLLAND

In tegenstelling tot andere jaren zal de Nieuwjaarswandeling dit keer niet in Bloemendaal plaatsvinden, maar op het strand van Hoek van Holland. Coby Meijers en Corien Oostinga hebben de organisatie op zich genomen. Eén van de redenen voor verandering is dat Strandpaviljoen Parnassia te Bloemendaal in andere handen overgegaan is en er niet bepaald op  vooruit gegaan is. Andere reden is dat het erg leuk is om een keer ergens anders te wandelen en te toosten op het nieuwe jaar.

Om 11.00 uur verzamelen we op de grote gratis parkeerplaats aan het einde van de Badweg te Hoek van Holland en wachten wij jullie op met onze traditionele Glühwein. Vanaf de parkeerplaats gaan we het strand op waar de honden heerlijk kunnen spelen en rennen en lopen wij in noordoostelijke richting. Na de wandeling is er gelegenheid om met elkaar voor eigen rekening te lunchen bij Beachclub The Bing (Zeekant 81, 1e strandpaviljoen links).

Neem eventueel een handdoek mee, mocht je een zwemgrage Norfolk hebben. Wij hopen van harte jullie allen te zien op het strand van Hoek van Holland.

Aanmelden graag voor 22 januari bij:

Coby Meijers-Verhoeff: meyersha@ziggo.nl 

of Corien Oostinga: corien@oostinga.nl

Houd de website goed in de gaten, want mocht de wandeling i.v.m. slecht weer onverhoopt niet door kunnen gaan, dan vermelden wij dat daar de avond van 25 januari.