Fokgeschikheidskeuring 2020

Eindelijk een evenement!  5 september. Locatie Selevia Hoeve in Werkendam – de Biesbosch. 

Algemene Ledenvergadering 11.00 uur. Zie agenda elders in het Norfolk Nieuws
Lunch a la carte. 

13.15 Aankeuring. Inschrijving verplicht. (zie onderstaande tekst) 
Voor alle andere leden een prachtige wandeling door het National Park de Biesbosch. 

De Aankeuring
Op 5 september is er de mogelijkheid tot Aankeuring of ook wel genoemd Fokgeschikheidskeuring . Deze aankeuring is bestemd voor honden die vanwege een trauma niet aan een regulier show kunnen deelnemen en/of voor leden die het showen niet zo leuk vinden om te doen en toch graag een nestje met hun teefje willen fokken of hun reutje beschikbaar willen stellen voor dekking.
In ons Verenigings Fok Reglement staat dat u een kwalificatie – een Zeer Goed – dient te hebben behaald als u met uw teef of reu wilt gaan fokken, of u kunt aan een Aankeuring/Fokgeschikheidskeuring deelnemen. Uw hond wordt gekeurd door twee keurmeesters Joke Bode en Elly Weijenborg. Maar liefst 38 vragen worden beantwoord door de beiden keurmeesters. Vragen over Lichaamsbouw: van de kop tot aan de staart, het gebit, de vacht en het temperament. Drie A-viertjes vol! Met héél veel informatie over uw Norfolkje. Altijd leuk en goed om te weten. Op het aankeuringsformulier komt te staan: geschikt voor het leven. (geen kwalificatie meer nodig) of als uw Norfolkje onder de 22 maanden: geschikt voor een jaar. U kunt dan altijd op de clubmatch in 2021 uw kwalificatie halen. 
Na afloop van de keuring ontvangt u dit uitgebreide keurverslag.  
De kosten van de aankeuring zijn € 25,00. Dit is minder dan de inschrijving van een show.  
Wilt u deelnemen met één of meer honden, vul dan onderstaande gegevens in en stuur dit aan de secretaris: secretaris@norfolk.nl. Uw aanmelding dient uiterlijk vóór 26 augustus + de betaling aan de penningmeester bij ons binnen te zijn. Uw ontvangt de bevestiging per mail.
U kunt ook via de website (zie onder fokken) het inschrijfformulier invullen en opsturen.

De volgende gegevens vult u in: pak de stamboom erbij!
Stamboomnaam van uw Norfolk.                 Betreft: reu of teef.
Geboortedatum:
NHSB nummer                 Chip nr.: 
Naam eigenaar:               adres en Woonplaats.
E-mail: 

Deze gegevens graag vóór 16 augustus 2020 retourneren per email naar
Marisca Brinkmann: secretaris@norfolk.nl
Gelijktijdig dient het inschrijfgeld van € 25,00 overgemaakt te worden naar de penningmeester: Rina Grouwstra NL93RABO 0150898371 t.n.v. de NTCN te Hardenberg. Vermelding: aankeuring.
U krijgt per mail een bevestiging én de tijd van keuren toegestuurd. De keuring zal plaats vinden in de middag na de Algemene Ledenvergadering.