Bestuursmededelingen

Jaarverslag NTCN 2019

Jaarverslag NTCN 2019 Bestuur Na de Algemene Ledenvergadering van 28 april 2019 is de bestuurssamenstelling als volgt: Annemarie Roos             – voorzitter en tijdelijk website Marisca Brinkmann        – secretaris en tijdelijk redactie Rina Grouwstra              – commissaris evenementen en penningmeester Corien Oostinga             – commissaris fok- en gezondheidszaken, evenementen. Commissaris redactie: vacant. Algemeen en ingekomen stukken. De… Read more »

Bericht voor fokkers !!

Bericht voor fokkers, Het bestuur begrijpt dat fokkers door de coronacrisis, zich in een lastige situatie bevinden. Iedereen ondervindt problemen wat betreft de beperkingen die de overheid ons oplegt. Alle fokkers die op dit moment een nest hebben, zullen de pups naar een (andere dan we gewend zijn) locatie moeten brengen voor chippen, enten en… Read more »

Fokkersbulletin

Fokkersbulletin ook beschikbaar voor geïnteresseerde leden. Het Fokkersbulletin wordt samengesteld door het bestuur en wordt aan alle fokkers per mail verzonden.Het bulletin bevat de laatste ontwikkelingen en besluiten van de Raad van Beheer en achtergrond informatie over de gezondheid en welzijn van het ras, zoals de uitslagen de levershunt onderzoeken.  Alle leden die belangstelling hebben… Read more »