Clubmatch 14 November afgelast!

Beste Exposanten, 

Helaas, wij moeten tot onze spijt de Kampioenschap Clubmatch afzeggen. 
Heel teleurstellend, niet alleen vanwege al het werk dat al is verricht, maar natuurlijk ook voor u, de deelnemer. Wij verheugden ons op een mooie dag. 

De nieuwe maatregelen die ons aangaan: Evenementen kunnen plaatsvinden tot 18.00 uur met coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats. Aan het laatste kunnen we helaas niet voldoen. Een expositie is nu eenmaal een gebeurtenis waarbij lopen met je hond een vereiste is. En waarbij ook meerdere mensen zich in een showring bevinden. 

In een ingelast overleg vanavond met het bestuur van de Norwich Terrier Club hebben we geconcludeerd dat wij géén vaste zitplaats kunnen garanderen. Het was ook geen optie om op één vierkant te blijven zitten. Dit alles bij elkaar zou voor de keurmeester ook een onmogelijke opgave worden. Nog afgezien van de nieuwe aangescherpte maatregelen hebben we als bestuur ook een verantwoording, naar de exposanten en naar eventuele toeschouwers. Met de huidige situatie is afzeggen van de clubmatch het enige verantwoordelijke wat wij als bestuur en club kunnen en moeten doen. 

Samen met de Norwich Terrier Club zoeken wij nu naar een datum om de KCM te verplaatsen naar het voorjaar 2022.  Een KCM van 2021 in 2022! 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Marisca Brinkmann, secr. KCM